Vodič: Kako na Messengeru naći arhivirane poruke

Vodič: Kako na Messengeru naći arhivirane poruke


Zanima vas kako vidjeti ili vratiti arhivirane poruke na Messengeru? U nastavku pročitajte što trebate naprviti kako bi vidjeli ili povratili arhivirane poruke na Facebooku.

Ukoliko s puno osoba razmjenjujete poruke na Facebooku često dolazi do nepregledne šume raznih poruka koje smetaju u snalaženju i pregledavanju bitnih poruka. Jedno od rješenja ovog problema je brisanje poruka osoba s kojima ste samo jednom komunicirali. Ovo može biti nezgodno ukoliko se radi o porukama koje su vam iz nekog razloga bitne i ne smijete ih izbrisati. Rješenje je u arhviranju poruka. S ovim načinom sačuvat ćete svu konverzaciju, a istovremeno s popisa poruka maknuti poruke osoba s kojima niste često u kontaktu.

Ukoliko pak trebate doći do arhiviranih poruka to je moguće na dva načina. Arhivirane poruke automatski to prestaju biti ukoliko vam osoba čiji ste razgovor arhivirali pošalje novu poruku. Nako primitka poruke ta se osoba autmatski vraća na listu razgovora.

Drugi način kako pristupiti arhiviranim porukama je sljedeći:

Logirajte se na računalu na svoj Facebook račun i kliknite na poruke. Odaberite See All (Pogledaj sve) na dnu popisa kako bi vam se pojavio meni sa svim osobama s kojima ste razmjenjivali poruke.

Sada u gornjem lijevom kutu (iznad popisa osoba) kliknite na More (Više) i odaberite Archived (Arhivirano) kako bi vidjeli poruke koje ste arhivirali.