Vodič: Kako na Instagram Story staviti sliku

Vodič: Kako na Instagram Story staviti sliku


Zanima vas kako se stavlja slika na Instagram Story? U nastavku pročitajte što je Instagram Story i kako jednostavno staviti sliku na sve popularniju opciju koju nudi Instagram.

Najpopularnija društvena mreža za dijeljenje fotografija svakim je danom bogatija za neku novu opciju koja korisnicima omogućuje više slobode pri objavi fotki.

Jedna od zanimljivijih opcija koja je nedavno uvedena je Instagram Story. Pomoću nje možete objaviti fotografiju ili više njih koje će ostalim korisnicima biti vidljive 24 sata, a nakon toga će automatski biti obrisane.

Mogućnost vremenski tempirane objave koja se automatski briše proslavila je aplikaciju Snapchat, a od nedavno je postala dostupna i na Instagramu, Viberu…

Da bi postavili sliku na Instagram Sotry dodirnite kružić u kojem se nalazi vaša fotografija s natpisom Your Story. Aplikacije će automatski pokrenuti kameru. Nakon što ste snimili fotografiju možete ju obraditi uz pomoću filtera, dodati tekst ili neku ikonu te ju objaviti.

Ako želite objaviti fotografiju koju se ranije napravili (unutar 24 sata) nakon što se pokrene kamera s prstom povucite po zaslonu prema gore i aplikacija će vam prikazati sve fotografije koje možete objaviti.