Vodič: Kako na Androidu prebaciti slike na SD karticu

Vodič: Kako na Androidu prebaciti slike na SD karticu


Zanima vas kako na Androidu prebaciti slike s memorije telefona na SD karticu? Napravili smo kratki vodič u kojem objašnjavamo kako jednostavno prebaciti slike s telefona na SD karticu.

Svi Android smartphonei dolaze s predinstaliranom aplikacijom pod nazivom File manager (kod nekih označena kao File explorer, My Files…). Pomoću ove aplikacije pronađite i odaberite sve fotografije koje želite premjestiti iz memorije telefona na memorijsku karticu.

Prebacivanje fotografija na Samsung uređajima

U pronađite aplikaciju My Files i pokrenite ju, odaberite Local Storage >> Device Storage >> Odaberite foleder sa slikama koje želite prebaciti na memoriju telefona >> U meniju koji se nalazi u gornjem desnom kutu (tri točke) odaberite Select >> Označite Select all za sve fotografije ili samo one koje želite maknuti >> Ponovno kliknite na tri točke u desnom gornjem kutu i odaberite Move >> Odaberite SD Card >> Ako želite možete odaberati folder u koji želite presnimiti fotografije >> Kliknite na Move here kako bi prebacili fotografije na SD karticu.

Prebacivanje fotografija na HTC uređajima

Prebacivanje fotografija na LG uređajima