Vodič: Kako mogu promijeniti ime na Facebooku

Vodič: Kako mogu promijeniti ime na Facebooku


Želite promijeniti svoje ime na Facebooku, a ne znate kako se to radi? U nastavku pročitajte kako vrlo jednostavno promijeniti svoj ime na Facebook računu.

Znate li da na Facebooku možete naknadno promijeniti svoje ime i prezime? Postupak promjene je vrlo jednostavan. Mnogi korisnici iz raznih razloga ponekad žele promijeniti svoje podatke. Srećom Facebook u tome ne komplicira previše.

Sve što trebate napraviti je logirati se na račun na kojem želite napraviti izmjene, u gornjem desnom kutu kliknuti malu strelicu kako bi se otvorio meni i odabrati Settings (Postavke). Sada ćete vidjeti polje sa svojim trenutnim imenom i prezimenom.

Kliknite u polje i promijenite podatke, zatim kliknite na Review Change (Pregledaj promjenu) i Save Changes (Snimi promjene).

Nakon nekoliko minuta Facebook će ažurirati promjene.

Bitno je napomenuti da je ova promjena moguća samo jednom u 60 dana, a upisivanje lažnih imena i/ili imena poznatih osoba može dovesti do toga da vam Facebook blokira račun. Stoga, uvijek koristiti ispravne podatke kako bi mogli normalno koristi ovu društvenu mrežu.