Vodič: Kako izbrisati razgovor na WhatsApp aplikaciji

Vodič: Kako izbrisati razgovor na WhatsApp aplikaciji


Želite obrisati kompletan ili samo dio razgovora s nekom osobom iz WhatsApp aplikacije, a ne znate kako to napraviti. U članku objašnjavamo kako obrisati razgovor iz WhatsAppa.

WhatsApp spada među najpopularnije aplikacije za razmjenu poruka. Putem aplikacije, osim klasičnih poruka, moguće je poslati fotografije, glazbu ili dokumente.

Jedna od popularnijih mogućnosti koje je i kreiranje grupa u koje možete dodati više prijatelja koji mogu zajedno sudjelovati u razgovoru.

Na žalost WhatsApp još uvijek nema mogućnost brisanja slučajno poslane poruke ukoliko ona još nije pročitana od strane osobe kojoj je poslana. S ovim korisnom mogućnošću razmazio nas je Viber i nadamo se da će ju uskoro implementirati i ostali razvijatelji aplikacija.

WhatsApp ima mogućnost uklanjanja kompletnog razgovora s određenom osobom ili grupom ili samo jednog dijela.

Ako želite u potpunosti obrisati razgovor pokrenite aplikaciju i odaberite glavni, odnosno početni zaslon na kojem se nalazi popis svih razgovora (Chats). Pronađite osobu, odnosno razgovor koji želite obrisati i na tom mjestu prstom kliznite prema lijevom rubu zaslona kako bi otvorili dodatne opcije. Odaberite More (Više) i Delete chat (Obriši razgovor) i kako bi obrisali sav sadržaj i maknuli ga s popisa razgovora.

Ako želite obrisati samo dio razgovora, odaberite osobu, odnosno razgovor u kojem se nalazi ono što želite obrisati i držite nekoliko sekundi prst na oblaku u kojem se nalazi sadržaj za brisanje.

WhatsApp će vam sada omogućiti nekoliko opcija koje možete listati pomoću strelica lijevo i desno, a među njima je i Delete (Obriši) s kojom ćete maknuti samo označeni dio razgovora.

Iako ste obrisali sve ili samo dio razgovora, oni će i dalje biti vidljivi kod osobe s kojom ste razmjenjivali poruke.