Vodič: Kako izbrisati poslanu poruku na WhatsAppu

Vodič: Kako izbrisati poslanu poruku na WhatsAppu


Slučajno ste poslali krivu poruku na WhatsAppu i želite ju izbrisati? Pročitajte kako jednostavno izbrisati već poslanu poruku na WhatsAppu na iOS platformi.

WhatsApp je najpopularnija IM aplikacija na svijetu i dostupna je za Android, iOS (Apple iPhone), Windows 10 Mobile, Blackberry OS10, Symbian platforme, a moguće ju je koristiti i na PC te Mac računalima.

Upravo je velika kompatibilnost i jednostavnost korištenja zaslužna za veliku popularnost. Osim razmjene tekstualnih poruka moguće je slanje fotografija, videa, ali i obavljanje glasovnih poziva.

Da bi se aplikacija mogla koristiti potrebno ju je aktivirati pomoću broja mobitela, a sav promet se odvija putem internetske veze. To znači da je korištenje aplikacije moguće i kada nemate kuna na računu. Sve što je potrebno je internetska veza, a s obzirom da su svi pametni telefoni opremljeni Wi-Fi adapterom to je vrlo jednostavno.

Jedna od zanimljivijih mogućnosti koju aplikacija pruža je brisanje poslane poruke čak i sa uređaja na koji je poslana. Ipak, postoji uvjet da bi se ova radnja mogla izvršiti, a to je da poruka nije pročitana od strane osobe kojoj je poslana.

Kako bi izbrisali krivo poslanu poruku, dodirnite ju i pričekajte nekoliko trenutaka da se pojave opcije. Odaberite ‘Revoke’ kako bi uklonili poslanu poruku ili ‘Edit’ za uređivanje sadržaja.

Opcija je trenutno dostupna na beta verziji aplikacije za iOS (iPhone) korisnike, a očekuje se kako će vrlo brzo postati standardni dio aplikacije i za Android korisnike