Vodič: Kako izbrisati poruke na Messengeru

Vodič: Kako izbrisati poruke na Messengeru


Želite obrisati poruke koje ste dobili putem Messenger aplikacije, a ne znate kako to napraviti? U nastavku pročitajte način na koji možete izbrisati sve poruke s Messengera.

Facebook Messenger je popularna aplikacija dostupana na Windows 10 Mobile, Android i iOS mobilnim platformama.

Iako se razmjena poruka ranije obavljala putem Facebook aplikacije, iz kompanije su odlučili da je jednostavnije i bolje odvojiti ovu funkcionalnost u novu aplikaciju te su izdali Messenger koji služi upravo za to.

Reakcije korisnika na ovaj potez nisu bile pretjerano pozitivne, no s vremenom su svi prihvatili novonastalu situaciju, a sama aplikacija je nakon nekog vremena postala relativno dobro optimizirana.

Iako je prvenstveno namijenjena za razmjenjivanje poruka, aplikacija omogućuje slanje fotografija i video uradaka između korisnika, a tu su i brojne druge mogućnosti koje se mogu koristiti.

Sučelje je pregledno i jednostavno, no ponekad za neku radnju treba imati više živaca kako bi se pronašla. Kao npr. za brisanje poruka ili razgovora.

Da bi obrisali cijeli razgovor i sve poruke pokrenite aplikaciju i skrolajte do razgovora koji želite obrisati. Dodirnite ju i povucite prema lijevo.

Pojavite će se tri opcije. Prva nam omogućava arhiviranje, prijavu ili označavanje poruke kao napročitana, druga je stišavanje dolaznih zvukova za označeni razgovor, dok nam treća opcija omogućuje brisanje razgovora.

Ukoliko ne želite izbrisati cijelu konverzaciju, nego samo dio razgovora, odaberite razgovor i držite prst na dijelu koji želite obrisati. Nakon nekoliko trenutaka dobit ćete opciju kopiranje, brisanja ili prosljeđivanja odabranog razgovora.