Vodič: Kako instalirati Viber na mobitel Samsung

Vodič: Kako instalirati Viber na mobitel Samsung


Kupili ste Samsung mobitel i želite instalirati Viber, a ne znate kako to napraviti. Pripremili smo vodič u kojem vas vodimo kroz instalaciju Vibera na Samsung mobitelima.

Aplikacija Viber omogućuje besplatno slanje i primanje poruka, poziva i multimedije između korisnika bez obzira na to koju mrežu koriste ili gdje se nalaze. Viber je stekao veliku popularnost zahvaljujući animiranim sličicama (stickerima) s kojima umjesto riječi prenosimo značenje.

Viber je besplatna aplikacija i može se preuzeti putem Google Play trgovine. Da bi to napravili pokrenite aplikaciju Google Play, kliknite na tražilicu na vrhu stranice ili na povećalo u gornjem desnom kutu (ovisno o verziji Androida) i u tražilicu upišite Viber. Na prvom mjestu tražilice pojavit će vam se Viber aplikacija, dodirnite ju i odaberite instaliraj.

Po završetku instalacije pokrenite ju i unesite svoj broj mobitela.

Nakon nekoliko sekundi putem SMS primit ćete kod s kojom aktivirate aplikaciju. Na kraju vam još preostaje dodavanje imena i fotografije koju želite da ostali korisnici vibera vide uz vaš profil. U kontaktima Vibera možete odabrati da vam pokazuje samo imena korisnika koji imaju instaliranu aplikaciju.