Vodič: Kako instalirati novu verziju Vibera

Vodič: Kako instalirati novu verziju Vibera


Želite instalirati najnoviju verziju Viber aplikacije, a ne znate kako se to radi? U članku objašnjavamo kako jednostavno instalirati novu verziju Vibera na Android i Apple iPhone uređajima.

Jedna od najkorištenijih IM aplikacija, Viber, često dobiva nove nadogradnje u kojima autori ispravljaju uočene ili prijavljene greške, ali i dodaju nove mogućnosti koje olakšavaju korištenje aplikacije.

Da bi mogli koristiti sve mogućnosti aplikacije, preporučljivo ju je s vremena na vrijeme nadograditi na posljednju aktualnu inačicu.

Ipak, treba znati da ponekad najnovija verzija kod nekih korisnika, ovisno o uređaju, može raditi određene probleme poput kašnjenja poruka ili problema sa stabilnošću pa ne treba žuriti s nadogradnjom. Uvijek je dobro pročitati iskustva ostalih korisnika jer možemo saznati radi li sve stabilno ili pak dolazi do određenih problema.

Nadogradnja Vibera na novu verziju je vrlo jednostavna. Pokrenite Trgovinu aplikacija (Android), odnosno App store (Apple iPhone) i pronađite kategoriju Updates. Sada ćete dobiti popis svih instaliranih aplikacija na svom uređaju koje su u međuvremenu nadograđene.

Pronađite Viber i odaberite Update kako bi započeli s nadogradnjom. S obzirom da je aplikacija velika oko 80 megabajta, svakako prije početka nadogradnje spojite mobitel na Wi-Fi mrežu kako bi izbjegli trošenje podatkovnog prometa koji vam je uključen u tarifu.