Vodič: Kako dodati sliku kontaktu na Samsungu

Vodič: Kako dodati sliku kontaktu na Samsungu


Želite pridružiti slike kontaktima na Samsung pametnom telefonu, a ne znate kako to napraviti? U nastavku pročitajte kako jednostavno dodati sliku kontaktima na Samsungu.

Samsung pametni telefoni najčešći su izbor kada je u pitanju Android operativni sustav.

Iako na tržištu postoje brojni proizvođači koji nude slične ili bolje specifikacije po nižim cijenama velik broj vlasnika i dalje je ostao vjeran ovom brandu.

Odlična kvaliteta izrade, napredne funkcije, ali i velik izbor u svim kategorijama razlog su velike popularnosti Samsunga.

Galaxy S serija svake godine ruši prodajne rekorde, a jedina prava konkurencija mu je Appleov iPhone.

Android pametni telefoni opremljeni su raznim funkcijama, od korištenja za slanje i primanje poruka i poziva do pretvaranja uređaja u pravi multimedijski centar.

Jedna od funkcija koje se često koristi je i postavljanje fotografija uz ime kontakta. Da bi postavili fotografiju potrebno je otvoriti kontakte i odabrati osobu kojoj želim pridružiti fotografiju.

Kada ste odabrali željeni kontakt u gornjem desnom kutu pojavit će se opcija Edit (Uredi), dodirnite ju i zatim dodirnite krug s kamerom. Uređaj će automatski pokrenuti kameru kako bi fotografirali osobu, a ukoliko želite dodati fotografiju iz memorije dodirnite ikonu sa slikom koja se nalazi u donjem desnom kutu.

Odaberite fotografiju iz galerije i kadrirajte ju po želji. Pritisnite Save (Snimi) kako bi se slika pojavila uz kontakt. Sada ponovno odaberite Save (Snimi) kako bi spremili promjene i kako bi se odabrana fotografija pojavila uz kontakt.