Vodič: Kako dodati link na Instagram Story

Vodič: Kako dodati link na Instagram Story


Koristite Insta Story i želite staviti link prema vanjskoj stranici, a ne znate kako to napraviti? U vodiču objašnjavamo kako dodati vanjsku poveznicu na Instagram Story.

Popularna društvena mreža Instagram svakim danom ima sve više korisnika. No isto tako developeri ove aplikacije nas svako malo iznenade novim mogućnostima koje omogućavaju novo iskustvo korištenja ove društvene mreže.

Od početne ideje dijeljenja fotografija s prijateljima Instagram je dobio čitav niz novih mogućnosti koje se nekima sviđaju, dok drugi smatraju da se svakom novinom ova društvena mreža udaljava od svojih korijena.

Jedna od novina koju smo upoznali prošle godine je i Instagram Story. Korisnici društvene mreže Snapchat vjerojatno su koristili sličnu mogućnost unutar ove aplikacije.

Radi se o stvaranju vlastite priče iz fotografija koje smo snimili tijekom dana ili na nekom događaju. Svaku fotografiju unutar priče je moguće dodatno ukrasiti raznim efektima ili priloženim alatima za crtanje, a krajnji rezultat ovisi kreativnosti autora.

Nakon što ste odabrali fotografije koje želite priložiti u Insta Sotry na vrhu zaslona dodirnite i odaberite ikonu koja prikazuje lanac kako bi dodali vanjski link.

Napomena: opcija dodavanja linka trenutno je dostupna samo verificiranim korisnicima koji imaju više od 400 followera. Oznaka verificiranog računa je plavi kružić s kvačicom, a smješten je pokraj korisničkog imena.