Viber korisnička podrška: kako kontaktirati Viber

Viber korisnička podrška: kako kontaktirati Viber


Imate problema s aktivacijom ili korištenjem Viber aplikacije, a ne znate kako to riještiti? Najbolje je kontaktirati Viber korisničku podršku, a evo kako to jednostavno napraviti.

Velik broj korisnika Viber aplikacije često se žali na kašnjenje poruka ili nemogućnost aktivacije računa prilikom promjene mobilnog uređaja.

S obzirom da je Viber dostupan na velikom broju različitih operativnih sustava i uređaja to sa sobom nosi i razne probleme koje često ne možemo sami riješiti. U tom slučaju je najbolje kontaktirati korisničku podršku i objasniti problem koji imamo te se osloniti na njihovu pomoć.

Da bi poslali upit s problemom kliknite na ovaj link i ispunite priloženi formular.

U prvom polju‘Inquiry category (required)’ odaberite vrstu problema koji imate. Za nemogućnost aktivacije broja ili kašnjenja poruka odaberite ‘Tehnical issue’.

Sada unesite svoje ime, prezime, e-mail adresu (obavezno navedite adresu koju koristite jer će na nju stići odgovor) te broj mobilnog telefona na kojem ne radi aplikacija kao naziv operatera čije usluge koristite.

U sljedećem polju odaberite zemlju u kojoj je broj registriran, a pod ‘Subject’ pronađite naziv problema koji imate.

U polje za poruke ukratko opišite problem koji se javlja. S obzirom da korisnička podrška nije lokalizirana tekst možete prevesti na engleski putem Google Translate programa te ga kopirati u navedeno polje.

Pod ‘Viber Version’ odaberite inačicu aplikacije koja je instalirana na uređaju, te označite platformu, operativni sustav, brend i model uređaja kod kojeg imate problem s korištenjem.

Na kraju možete dodati i screenshot problema ukoliko ne znate kako bi opisali grešku koja se javlja.

Pritisnite na Send Email kako bi poslali zahtjev za rješavanjem problema korisničkoj službi. Odgovor na problem stiže u roku od 24 do 48 sati na e-mail koji ste naveli na početku kontakt forme.