Viber besplatni razgovori, poruke i naljepnice

Viber besplatni razgovori, poruke i naljepnice


Znate li da na Viberu možete obavljati razgovore i to besplatno? Evo kako uspostaviti poziv iz Viber aplikacije i razgovarati s ostalima korisnicima koji imaju aplikaciju.

Pojavom IM aplikacija poput Vibera i WhatsAppa dopisivanje nikada nije bilo jednostavnije i jeftinije. Da bi aplikacija funkcionirala potrebno je imati pristup internetu bilo putem podatkovnog prometa ili Wi-Fi mreže.

S obzirom da aplikacije rade putem interneta, slanje poruka i poziva neće skidati dodatne kune s računa, a najbolje od svega aplikacije su besplatne za preuzimanje i koriste ih gotovo svi.

Iako je prvotna verzija Viber aplikacije služila za razmjenu poruka i naljepnica, pojavom velikih podatkovnih paketa te brzog interneta, od nedavno je dobila mogućnost i obavljanja glasovnih poziva.

Da bi mogli razgovarati putem Vibera svakako nadogradite aplikaciju na posljednju aktualnu verziju.

U meniju na dnu odaberite Contacts (Kontakti). Pokazat će vam se popis svih spremljenih kontakata iz vašeg imenika. Pokraj osoba koje imaju instaliranu Viber aplikaciju s desne strane se nalazi ikona ljubičaste slušalice. Bitno je napomenuti da je razgovor moguće obaviti samo s osobama koje imaju instaliranu aplikaciju.

>> Besplatne Viber naljepnice – slike za Viber

Odaberite osobu s kojom želite glasovno komunicirati i pojavit će vam se informacije o kontaktu. Pritisnite Free Call (Besplatni poziv) ukoliko želite nazvati ili Free Message (Besplatna poruka) ako želite poslati osobi besplatnu poruku.

Napomena: Prilikom razgovora može doći do malog kašnjenja u prijenosu glasa, a kvaliteta poziva ovisi o brzini interneta na koji je spojen mobilni uređaj.

>> Vodič: Kako slati slike preko Vibera