Smiješne SMS poruke za prijatelje

Smiješne SMS poruke za prijatelje


Tražite šaljivu poruku koju želite poslati prijatelju? Izaberite jednu od ovih smiješnih poruka i garantirano da ćete oduševiti prijatelja kojem je namijenjena.

Kad bi glupost imala noge, ti bi bio stonoga!!

Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor?

Bog stvori Sunce – toplo i sjajno, stvori mjesec – mio i drag, stvori more – bistro i duboko. Zatim stvori tebe… Jer nekakvu glupost je ipak morao napravit!

Ova poruka dolazi sa odjela psihijatrije. Tajno smo vas promatrali I utvrdili da ne možete dobiti moždani udar, jer bi to bio udarac u prazno!

Htjela sam ti poslati nešto slatko, lijepo, nježno, ali vruće i sexy… Samo je problem što ne stanem u display.

Pošalji ovu poruku stotinama prijatelja i nešto neočekivano će se dogoditi – imat ćeš praznu bateriju i veliki račun!

Seks je poput snijega: nikad ne znaš koliko ćeš cm dobiti i koliko će dugo trajati.

Obavijest Lovačkog saveza: Obavještavamo Vas da je sezona lova na “Divlje svinje” gotova i da se možete slobodno kretati.

Razgovaram s foteljom, šarmiram televizor i doručkujem s tosterom. Molim te javi mi se dok ne započnem ozbiljnu vezu sa usisivačem.

6 istina o životu: 1)Ne možeš dotaknuti sve zube svojim jezikom; 2)Svi idioti nakon čitanja prve istine to i pokušaju; 3) Prva istina je laž; 4) Sad se smiješ jer si shvatio da si idiot; 5)Uskoro ćeš ovo poslati sljedećem idiotu; 6) Još uvijek je smiješak na tvom licu jer znaš da ćeš i ti od nekog napraviti idiota.

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited).

Prodajem kravu coupe, 99. godište, metalik šarenu, aluminijska kopita, TDI-dojke, Hi-Fi urlanje, nisko profilne šunke, za 1.000 Eura a može i zamjena za konja koji ovo čita.