Smiješne SMS poruke za laku noć

Smiješne SMS poruke za laku noć


Želite poslati prijatelju ili dragoj osobi SMS poruku za laku noć? Izabrali smo najbolje SMS poruke za laku noć koje će oduševiti osobu kojoj su namijenjene.

Izdvojite se od mase i zaželite laku noć prijatelju ili dragoj osobi s jednom od ovih SMS poruka.

Dok noć polako pada i vjetar tiho piri, želim ti laku noć i nek te čuvaju vampiri. Drakule nek se s tobom slade slatki mali gade!!!

Kad sklopim oči svoje, vidim lice tvoje. Kad čujem ime tvoje, zadrhti tijelo moje, u mislima si mojim danju i noću, sa svakim danom sve više te hoću!

Samo da ti poželim laku noć i da ti ja u snove dođem, a u snovima ja ću već znati šta napraviti da ti san bude lijep. Lijepo spavaj!

12 mrava, 158 stonoga, 26 rakuna, 68 vjeverica, 13 komaraca, 3 gliste, 97 slonova, 43 lešinara i ja ti želimo laku noć.

Noć se spustila, želja za tobom nije me pustila, čak dapače i nema ništa što se rimuje sa dapače pa da ti kažem sviđaš mi se jako, a kad se meni neko sviđa to bude ludnica. Ne mogu zaspati pa gledam telefon da vidim kad će ti poruka biti isporučena i onda čekam da i ti meni poželiš laku noć i kažeš mi da se sviđam i ja tebi.

Medu moj slatki, nektaru i ružo moja, napolitanko i soče od jagode 100 posto moj, želim ti ugodne snove i da zajedno otplovimo u avanture nove, novim gliserom koji ću ti kupit u snovima.

Ako te ova poruka probudi, ne ljuti se ,okreni jastuk, ne budi se, zatvori oči, pokri se, zamisli želju, opusti se, sanjaj mene i zaljubi se!

Ležim u krevetu i gledam zvijezde! I razmišljam!!? Kvragu gdje mi je krov?

Ne doručkujem jel te volim. Ne ručam jer te volim. Ne večeram jer te volim. Ne spavam jer sam gladan.

Ako život sagradi zid između nas, obećaj mi da ćemo zajedno krasti cigle..

Ne naginji se kroz prozor večeras, možeš nekome pasti na pamet!

Ako spavaš probudi se…ako mi se ne javiš…goni se…ako bas ono radiš…pa misli dušo malo i na mene.