Slike za Facebook pozadinu – Smiješne Facebook slike

Slike za Facebook pozadinu – Smiješne Facebook slike


Ako vam je dosadila fotografija na Facebook pozadini, a nemate ideju s čime ju zamijeniti, nudimo vam nekoliko odličnih stranica s hrpom raznih fotki koje će osvježiti vaš Facebook profil.

Jednostavno kliknite na jedan od ponuđenih linkova te odaberite fotografiju koja vam se sviđa, skinite ju na računalo, otvorite Facebook profil i zamijenite pozadinu.

>> Kolekcija od 300 Facebook pozadinskih fotografija – stranica fedobe.com napravila je veliku kolekciju koja sadrži čak 300 različitih fotografija, za svakog ponešto.

>> 40 kreativnih Facebook covera – na stranici hongkiat.com možete pronaći razne primjere kako s jednostavnim trikovima napraviti vrlo kreativne Facebook pozadine i profilne fotke. Ako imate osnovno znanje u Photoshopu na kraju stranice možete preuzeti i .PSD template koji će vam olakšati stvaranje impresivnih pozadina koji neće proći nezapaženo kod vaših prijatelja.

>> 40 Facebook pozadina razne tematike – stranica thedesigninspiration.com napravila je svoj izbor najboljih pozadinskih fotografija. Svakako pogledajte jer se neke zaista impresivne.