Savjet: Koja memorijska kartica ide u Huawei

Savjet: Koja memorijska kartica ide u Huawei


Želite nadograditi internu memoriju Huawei pametnog telefona, a ne znate koja memorijska kartica odgovara? Pročitajte koja memorijska kartica ide u Huawei mobitele.

Iako većina proizvođača oprema uređaje s minimalno 16 GB interne memorije, to se u današnje vrijeme može vrlo brzo popuniti instaliranjem nekoliko većih aplikacija ili videa.

Upravo iz tog razloga velik broj pametnih telefona s Android operativnim sustavom ima podršku za vanjsku memoriju koju je moguće vrlo jednostavno nadograditi.

Proširenje memorije je vrlo jednostavna, ali i jeftina radnja, no ipak prije kupovine provjerite dolazi li vaš Huawei s utorom za memorijske kartice.

Svi pametni telefoni koriste microSD kartice pa prilikom kupovine obratite pažnju da odaberete navedeni format.

Što se tiče odabira kapaciteta, već za nešto više od stotinjak kuna možete dobiti microSD karticu s 32 GB memorije što bi većini korisnika trebalo biti sasvim dovoljno.

Dostupne su još inačice s 64 GB i 128 GB memorije, no prije kupovine provjerite podržava li vaš uređaj kartice ovako velikog kapaciteta jer bi u protivnom mogli imati problema s kompatibilnošću.

S obzirom da ćete na karticu pohranjivati fotografije i ostale važne podatke pametno je uložiti koju kunu više i odabrati karticu nekog poznatog proizvođača kao što je Sony, SanDisk, Verbatim, Silicon Power, Kingston, Philips…