Savjet: Kako vratiti skrivene razgovore na Viberu

Savjet: Kako vratiti skrivene razgovore na Viberu


Imate razgovore na Viberu koje ste sakrili i želite ih opet pročitati ili vratiti na popis s ostalim no ne znate kako to napraviti? Ovaj vodič objašnjava kako vratiti skrivene razgovore na Viberu.

Popularna IM aplikacija Viber ima velik broj poklonika, a korisniku omogućava i solidnu razinu prilagodbe. Od jednostavne promjene pozadine koja se nalazi ispod razgovora pa sve do mogućnosti brisanja slučajno poslanih poruka na svom, ali uređaju osobe kojoj je poruka poslana. Ovo je zasigurno jedna od korisnijih stvari, a sličnu mogućnost već dulje vrijeme testira i WhatsApp te ostale aplikacije sličnog tipa.

Viber omogućava i skrivanje odabranih razgovora, a svi skriveni razgovori zaštićeni su lozinkom pa ako netko slučajno i dođe do njih, bez lozinke ih ne može pročitati.

Da bi sakrili odabrani razgovor u aplikaciji odaberite popis svih razgovora i onaj koji želite sakriti dodirnite i držite nekoliko sekundi dok se ne pojavi meni s opcijama (Android) ili povucite s desne prema lijevoj strani (iPhone) i odaberite opciju Hide this chat (Sakrij razgovor).

Kako bi zaštitili razgovor aplikacija će vas tražiti unos četveroznamenkaste lozinke. Nakon što ste definirali i unijeli lozinku vaš je razgovor sada sakriven i zaštićen.

Vraćanje razgovora je vrlo jednostavno. U tražilici aplikacije unesite ime osobe čiji ste razgovor sakrili te utipkajte pin kako bi pristupili razgovoru. Na gornjoj sredini zaslona dodirnite na mjesto gdje se nalazi ime osobe i status te u opcijama odaberite Unhide this chat (Prikaži razgovor).