Savjet: Kako najjednostavnije napraviti Facebook račun

Savjet: Kako najjednostavnije napraviti Facebook račun


Još uvijek nemate Facebook profil? Krajnje je vrijeme da ga napokon kreirate, a ovo je vodič koji će vam pomoći kako da napravite Facebook račun u samo nekoliko klikova.

Najpopularniju društvenu mreža na svijetu, Facebook, koristi više od milijardu i osamsto tisuća korisnika. Osim što spaja osobe neovisno u kojem dijelu svijeta se nalazili, Facebook se sve češće koristi i kao izvor informacija.

Danas gotovo da ne postoji kompanija koja nema svoj korisnički profil na Facebooku, a ponekad je upravo kontaktiranje putem Facebooka najjednostavniji način da bi se došlo do određene informacije.

Komunikacija s ostalima može biti javna tako da ostavite post na svom ‘zidu’ ili možete poslati poruku u pretinac osobi s kojom želite komunicirati i ta poruka će biti vidljiva samo njoj. U svakom trenutku možete provjeriti kada je poruka pročitana od druge strane.

Kreiranje Facebook računa je vrlo jednostavno i besplatno, a ovo je najjednostavniji način na koji to možete napraviti.

Otvorite stranicu www.facebook.com i u sekciji Sign Up pod First Name unesite svoje ime, Last name je vaše prezime. U polju ispod unesite svoju e-mail adresu (dva puta) s kojom ćete se logirati na korisnički račun. Obavezno unesite e-mail adresu koja je aktivna jer će vam ona poslužiti u slučaju ako ste zaboravili lozinku i želite ju resetirati. Unesite lozinku s kojom ćete se spajati na račun. Poželjno je da lozinka kombinacija velikih, malih slova i brojki. Odaberite spol Female (žensko), Male (muško).

Kliknite na Sign Up i spremni ste za korištenje Facebooka. Sada možete ispuniti osobne informacije i potražiti prijatelje.