Samsung Galaxy S8 pozadine (wallpapers HD)

Samsung Galaxy S8 pozadine (wallpapers HD)


Tražite dobre pozadinske fotografije za Samsung pametni telefon? Evo najboljih koji će vaš pametni telefon izgledom približiti super popularnom Galaxy S8 modelu.

Sa svakom novom generacijom pametnih telefona Samsung predstavi i čitav niz pozadinskih fotografija koje predstavljaju nit vodilju koje su se pridržavali dizajneri prilikom oblikovanja uređaja.

S obzirom da je najveća novima Galaxyja S8 veliki zaslon koje se proteže gotovo cijelim prednjim dijelom uređaja shodno tome izabran je i prigodni slogan ‘Oslobodi svoj telefon’.  Upravo iz tog razloga glavna pozadinska fotografija novog Samsunga prikazuje otvoreni prostor, planine, zvijezde, nebo i svemir.

Ako vam se sviđaju Samsungove fotografije i želite svom uređaju udahnuti dozu ekskluzivnosti pronašli smo za vas mjesto gdje možete potpuno besplatno preuzeti sve wallpapere koji se nalaze na novim Galaxy telefonima.

Na ovom linku nalazi se kompletna kolekcija sa svim pozadinskim fotografijama s novog Samsung Galaxy S8 smartphonea (zauzima nešto više od 200 megabajta) u visokoj rezoluciji.

Ukoliko pak želite istražiti dodatne zanimljive pozadinske fotografije za vaš pametni telefona posjetite ovaj link jer se na njemu nalazi kompletna baza svih Samsung wallpapera koji su razvrstani po generaciji uređaja.