Prigodne poruke za ozdravljenje – izabrali smo najbolje

Prigodne poruke za ozdravljenje – izabrali smo najbolje


Želite poslati prijatelju ili dragoj osobi prigodnu poruku za ozdravljenje? Izabrali smo najbolje poruke koje će zasigurno razveseliti osobu kojoj je namijenjena.

Tvoj duh je jači od tvog tijela, a tvoje tijelo je jače od bilo koje bolesti na ovom svijetu, s toga čestitam ti na ozdravljenju jer si dokazao svima da si jači i od najjače bolesti…

Iskreno mi je žao zbog tvoje bolesti. Molim se za tebe i za tvoj brzi i potpuni oporavak.

Čuvaj se i budi jaka! Tvoja snaga je snaga i nas, postoje osobe koje te vole i žele ti sretan oporavak

Drži se prijatelju, uvjeren sam da će snaga tvog duha i čelična volja uspjeti pobijediti u ovoj borbi, kao što je u svim prethodnim koje je okrutni život bacio pred tebe. Brz oporavak ti želim!

Pamtim onaj dan kad si bio tužan, dok su drugi bili van ti si bio za krevet prikovan, ali danas je taj dan kad napokon možeš s društvom van, čestitam ti na ozdravljenju i želim da uvijek budeš uporan kao sto si bio cijelo ovo vrijeme…

Budi jak i ne daj se, tvoja snaga je snaga svih nas i znamo da možeš pobijediti i u najtežoj životnoj borbi kao što si u mnogima do sada. Vjerujemo u tebe, brzo ozdravi!

Drži nam se i čuvaj draga ! Ovdje je puno ljudi koji te vole i žele ti sve najbolje te su uz tebe!! Budi jaka i pozitivna i bit će sve uredu…

Uz tebe smo svi, vjerujemo u tebe i tvoju sagu, ne sumnjamo u tebe i tvoj brzi oporavak! Sretno.

Draga, borba je pred tobom, bori se hrabro. Život je isto pred tobom, hrabro koračaj dalje. Želim ti sve najbolje, želim ti da izađeš kao pobjednik. Sretno!

Pobijedio si i izborio se za svoj život. Život ti je dan, a ti ga sada živi punim plućima

Drži se, imaš našu podršku. Ja, nažalost, znam sto znači ova bolest jer osoba iz moje obitelji prošla istu stvar i danas je sve u najboljem redu. Tako da uopće ne sumnjam u tvoj oporavak, samo se drži i želim ti sto prije ozdravljenje!

Opet si izašla kao pobjednik, i ova bitka je za tebe dobivena, dragi bog neka je uz tebe i čuva te i dalje.

Godine mogu usporiti hod samo onima koji nikad nisu imali hrabrosti ići vlastitim koracima.