Prigodne poruke za Novu godinu

Prigodne poruke za Novu godinu


Tražite prigodne poruke s kojima ćete čestitati ulazak u novu godinu? Izabrali smo najbolje poruke koje uz koje možete poželjeti dragim osobama sve najbolje u novoj godini.

Nova godina je najbolje vrijeme za donošenje i provođenje odluka koje ste dugo odgađali. Čestitajte sve najbolje na počeku nove godine vašim prijateljima, dragim osobama ili poslovnim partnerima jednom od ovih prigodnih poruka.

Najljepše novogodišnje poruke

Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ove sekunde očekivati bolje. Život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli jer vrijedimo baš onoliko koliko znamo voljeti. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!

Otvaramo knjigu. Njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati riječi. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje − Novogodišnja večer.

Nazdravimo Novoj godini kao još jednoj šansi da sve postavimo na svoje mjesto.

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje netko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Šta da ti poklonim za Novu Godinu? Auto, novac, prijateljstvo? Za prve dvije želje obrati se Djedu Mrazu, a prijateljstvo ću ti pokloniti JA!

Neka tvoje brige traju koliko i tvoje novogodišnje odluke! Sretna Nova!

Dočekajmo ovu Novu Godinu sa osmjehom na licu i nadom u srcu. Želim ti sretnu Novu Godinu.

Sve što je dobro, što se srećom zove neka te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Želim ti iz dobrog najbolje, iz lijepog najljepše, puno zdravlja, uspjeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmjehom, traje srećom i završi lijepim snovima… SRETNA NOVA!

Kada se kazaljke sklope u pola noći, ruku ti pružiti neću moći. Zato ti šaljem poruku ovu i želim ti sretnu godinu novu!

Obavještavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali čestitku za 2016, da mi se želje nisu ispunile i molim vas da mi za 2017. pošaljete keš!

Želim da sreća s tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole i cijene, da u životu ne znaš za probleme i u Novoj 2017. riješiš sve svoje dileme.

Želim ti oceane ljubavi, mora zdravlja i sreće, jezera uspjeha, rijeke novca − i nijednu kap tuge i bola. Sretna Nova Godina!

To što nismo jedno pored drugog u ovom trenutku ne znači da u mislima nisam sa tobom. Brojimo zajedno: deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva – Sretna Nova godina!

Ispuni godinu životom, a ne život godinom, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš. Život nema reprizu! Sretna ti Nova godina.

Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti.

Danas naiđoše dvije dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Sretna Nova godina!

U ‘Božjoj banci’ Bog je stavio 365 dana punih ljubavi, sreće, zdravlja i blagoslova za tebe… zato uživaj trošeći ih! Sretna Nova!