Pozadine za desktop – slike vukova za pozadinu

Pozadine za desktop – slike vukova za pozadinu


Tražite lijepe pozadinske slike za desktop? Pronašli smo za vas najbolje stranice koje su krcate odličnim pozadinskim fotografijama, slikama vukova, proljeća i ostalog.

Ako spadate među skupinu ljudi koja dnevno provodi više sati gledajući u monitor računala bitno je da korisničko sučelje prilagodite tako da vam bude ugodno za korištenje.

Jedan od najbolji načina za to je izbor pozadinskih fotografija koje vas opuštaju. Na internetu postoje mnoge stranice koje nude desktop pozadine, a mi smo odabrali najbolje.

Ukoliko ste pronašli više fotografija koje želite smjestiti na desktop pozadinu, operativni sustav Windows omogućuje automatsku izmjenu fotografija u određenom vremenskom intervalu. Sve što trebate napraviti je odabrati Slideshow opciju i odrediti vremenski period izmjene slika.

Ovo su najbolje stranice za preuzimanje pozadina za desktop

Ako tražite slike vukova za pozadinu onda svakako posjetite wall.alphacoders.com stranicu jer na njoj možete pronaći više od 800 fotografija ove veličanstvene životinje. Kada ste pronašli sliku vuka koju želite preuzeti kliknite na nju i u gornjem desnom kutu slike pritisnite download.

Još jedna odlična stranica koja ima velik broj slika s vukovima visoke rezolucije je wallpaperscraft.com. Na ovoj stranici možete pronaći razne pozadinske fotografija koje su razvrstane u kategorije koje olakšavaju pretragu. Na vrhu stranice nalazi se tražilica u koju možete upisati traženi pojam, npr. ako tražite slike proljeća za pozadinu upišite spring i stranica će izlistati sve slike koje su vezane uz proljeće.