Najbolji dodaci za Kodi i kako ih instalirati

Najbolji dodaci za Kodi i kako ih instalirati


Tražite najbolje dodatke za Kodi s kojima možete gledati filmove i televiziju? Napravili smo popis najboljih dodataka koji će pretvoriti Kodi u pravu multimedijsku biblioteku.

Kodi je besplatan open source program razvijen od strane zajednice i služi kao media centar za reprodukciju videa, glazbe, slika…

Dostupan je na gotovo svim platformama, a u njegovim mogućnostima mogu uživati vlasnici Windowsa, Mac OS-a, Linux-a, Androida, a zaobilaznim putem dostupan je i korisnicima Apple iOS-a.

S obzirom da Kodi ima podršku za dodatke koji omogućuju gledanje televizije uživo, filmova i serija po izboru, brojni korisnici svakodnevno rade na tim mogućnostima i usavršavaju ih.

Instalacija dodatka je vrlo jednostavna, a mi smo izabrali najbolje koji su trenutno dostupni.

Croatia on Demand – najbolja lista koja omogućuje praćenje televizijskih kanala iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Exodus – omogućuje gledanje velikog broja serija i filmova. Odlikuje ga vrlo pregledno sučelje koje omogućuje jednostavnu pretragu.

Salts – još jedan dodatak koji omogućuje praćenje serija i filmova, posjeduje veliku bazu materijala u visokoj kvaliteti.

SportsDevil – odličan dodatka koji je obavezan za sve ljubitelje sporta. Omogućuje praćenje raznih sportskih događaja uživo.

Football Repeat – još jedan sportski dodatak pomoću kojeg možete uživo pratiti većinu utakmica iz najvećih svjetskih nogometnih liga.

Instalacija dodataka

Na ovom linku možete pronaći detaljno objašnjenje svakog koraka za instalaciju dodatka.