Najbolje pozadine za iPhone

Najbolje pozadine za iPhone


Tražite dobre pozadinske fotografije za iPhone smartphone? Izabrali smo najbolje stranice na kojima možete pronaći velik broj odličnih pozadina za vaš iPhone.

iPhone spada među najpopularnije pametne telefone na tržištu, a krase ga odličan dizajn, kvalitetna izrada, stabilan operativni sustav, ali i poprilično visoka cijena.

Za razliku od Androida koji je u vlasništvu Googlea i proizvođači ga mogu besplatno koristiti na uređajima, Apple je samostalno razvio operativni sustav pod nazivom iOS i nalazi se samo na iPhone i i iPad uređajima.

Iako mu mnogi zamjeraju veliku zatvorenost i nedostatak nekih funkcija koje ima Android to prosječnog korisnika ne treba previše brinuti.

S druge strane većina aplikacija dolazi, ali i radi neusporedivo bolje i stabilnije na iPhone uređajima nego li je to slučaj s mnogim Android pametnim telefonima.

Treba napomenuti i da praktički ne postoji mogućnost dobivanja raznih virusa koji su se sve češće počeli pojavljivati na Androidu.

Ako su vam dosadile pozadinske fotografije koje dolaze uz iPhone možete ih jednostavno promijeniti, a mi smo pronašli stranice s najboljim besplatnim wallpaperima.

iphonewalls.net – stranica sadrži velik broj različitih pozadinskih fotografija koje su raspoređene po kategorijama. Prije nego započnete s pretragom odaberite model iPhonea koji koristite kako bi vam se prikazali wallpaperi ispravne rezolucije.

ilikewallpaper.net – još jedna odlična stranica koja sadrži hrpu odličnih pozadinskih fotografija za iPhone

pinterest.com – na ovoj popularnoj stranici možete pronaći čitav niz zanimljivih pozadinskih fotografija za iPhone koje predlažu ili su izradili korisnici.