Najbolja aplikacija za gledanje TV na Androidu

Najbolja aplikacija za gledanje TV na Androidu


Tražite dobru aplikaciju s kojom možete gledati TV na Android mobitelu ili tabletu? Pronašli smo najbolju aplikaciju koja omogućuje gledanje TV-a, serija i filmova na Androidu.

Jedna od najvećih prednosti Android operativnog sustava je otvorenost koja programerima omogućuje veliku slobodu prilikom izrade aplikacija.

Osim otvorenosti operativnog sustava uvjeti za postavljanje aplikacije u Google Play trgovinu su mnogo blaži nego je to slučaj kod Applea ili Microsofta.

Upravo je to razlog velike popularnosti Androida, ali i dostupnosti velikog broja vrlo korisnih aplikacija koje nije moguće koristiti na iOS-u ili Windows 10 Mobile platformi.

Vjerojatno najpopularnija aplikacija takvog tipa je Kodi. Radi se o media centru koji omogućuje gledanje filmova, serija, TV programa ili slušanje glazbe bilo iz memorije telefona ili putem streama.

Kodi se najčešće koristi na HTPC kućnim računalima koji za vrlo malo novaca omogućuju gledanje omiljenih sadržaja na TV-u.

Nakon što se instalira Kodi potrebno je podesiti dodatke koji omogućuju gledanje raznog sadržaja. Srećom, to je vrlo jednostavno jer postoje aplikacije koje u samo nekoliko klikova omogućuju instalaciju najboljih dodataka.

Jedna od boljih aplikacija takve vrste je Complete Kodi Setup Wizard. Nakon što ju instalirate možete odabrati sve što vam se čini interesantno i za nekoliko minuta uživati u najboljim TV sadržajima direktno putem mobitela ili tableta.

Preporučamo i instalaciju Configurator for Kodi+ aplikacije koja također nudi velik izbor raznih buildova.