Koji uTorrent je najbolji i kako ga skinuti i instalirati

Koji uTorrent je najbolji i kako ga skinuti i instalirati


uTorrent (µTorrent) je besplatan program koji služi za skidanje torrenta. Testirali smo koja je verzija najbolja te kako i gdje ju skinuti.

Jedan od najpopularnijih programa za skidanje torrenta zasigurno je uTorrent. Ono po čemu se uvijek isticao u odnosu na konkurenciju je jednostavno i pregledno sučelje lišeno bespotrebnih opcija i podešavanja. Na žalost autori su nedavno predstavili neke novine, a između ostalih i prikazivanje oglasa unutar programa.

Osim što je izgubio na preglednosti i funkcionalnosti, program je postao zahtjevniji pa se korisnici sa slabijim konfiguracijama često okreću drugim rješenjima. Srećom, na internetu se još uvijek mogu pronaći starije verzije uTorrenta koje rade besprijekorno.

Najbolja i najstabilnija verzija je uTorrent 2.2.1., a možete ju preuzeti sa ovog linka. Sve što trebate napraviti je kliknuti na zelenu kućicu s nazivom Download Now. Nakon nekoliko sekundi Windowsi će vas pitati gdje na računalu želite sačuvati program. Nakon što je skidanje završeno pronađite uTorrent na vašem računalu i pokrenite instalaciju.