Kako znati da si blokiran na Messengeru

Kako znati da si blokiran na Messengeru


Sumnjate da vas ne osoba blokirala na Messengeru, a ne znate kako to provjeriti? Evo nekoliko načina kako možete saznati jeste li blokirani na Messengeru.

Iako je Messenger povezan s Facebookom u aplikaciji postoji mogućnost blokiranja osoba. Aplikacija nudi mogućnost blokiranja poruka ili potpuno blokiranje što znači brisanje osobe s liste prijatelja na Facebooku.

Treba napomenuti da ne postoji alat s kojim možete provjeriti da li vas je određena osoba blokirala, no ipak postoje neki trikovi s kojima možete saznati jeste li blokirani.

Najjednostavniji način je provjera nakon slanja poruke da li je osoba online. Ukoliko je njezin status aktivan, a poruka upućena prema toj osobi nije isporučena ili pročitana dulje vrijeme postoji velika šansa da vas osoba ili ignorira ili vas je blokirala.

Pokušajte zamoliti nekog od zajedničkih prijatelja da pokuša poslati poruku navedenoj osobi. Ako dobije povratnu poruku znači da ste blokirani.

Pokušajte uspostaviti glasovni poziv iz Messenger aplikacije prema navedenoj osobi. Ukoliko dobijete znak zauzeća znači da uspostava komunikacije nije moguća vjerojatno jer ste blokirani kod navedene osobe.

Napravite novi profil i pošaljite osobi zahtjev za prijateljstvo. Nakon što ga potvrdi pokušajte joj poslati poruku. Ukoliko je isporučena i pročitana to znači da vas je osoba blokirala na Messengeru.