Kako saznati tko ti gleda profil na Facebooku – Tko mi gleda Facebook profil

Kako saznati tko ti gleda profil na Facebooku – Tko mi gleda Facebook profil


Evo jednostavnog načina pomoću kojeg možete saznati tko vam je pogledao Facebook profil. Ako vas zanima tko vas “provjerava” na najvećoj društvenoj mreži postoji način na koji možete saznati tko je navratio do vašeg Facebook profila.

Postupak provjere je vrlo jednostavan.

Najprije se logirajte na svoj profil. Nakon prijave kliknite desnom tipkom (druga tipka) miša i odaberite opciju Show Page Source. Otvorit će vam se novi prozor s hrpm programskog koda stranice. Na tipkovnici pritisnite i držite tipku CTRL, a zatim stisnite tipku F. S ovom kombinacijom pokrećete tražilicu dokumenta. U nju kopirajte ili upišite InitialChatFriendsList. Nakon upisa pristisnite search ili done, ovisno o opciji koju vam nudi preglednik.

Sada bi trebali dobiti dio dokumenta u kojem se nalazi kodovi korisnika koji su pregledavali vaš profil. Oni su označeni kao kombinacija brojeva.

Kopirajte jednu od kombinacija u alatnu traku Facebooka na način facebook.com/kombinacija brojeva i pritisnite tipku Enter. Ako ste sve dobro napravili Facebook će vas odvesti do osobe koja je provjeravala vaš profil. Ponovite radnju za sve brojeve koji se pojavljuju u kodu.