Kako saznati tko je sve odbio vaš zahtjev za prijateljstvom na Facebooku

Kako saznati tko je sve odbio vaš zahtjev za prijateljstvom na Facebooku


Želite saznati tko je odbio vaš zahtjev za prijateljstvom na Facebooku? U nastavku pročitajte kako doći do opcije na Facebooku s kojom možete provjeriti sve zahtjeve.

Najpopularnija društvena mreža na svijetu ima svoje prednosti, ali i mane. Osim što vas povezuje s prijateljima i osobama koje niste vidjeli dulje vrijeme, često služi i kao kanal kroz koji se razne osobe promoviraju ili zasipaju ostale korisnike hrpom slika ili postova koji drugima nisu pretjerano zanimljivi.

Da bi mogli uspostaviti komunikaciju s prijateljem ili poznanikom on najprije mora prihvatiti vaš zahtjev za prijateljstvom. S obzirom da mnogi korisnici imaju na listi velik broj prijatelja i poslanih zahtjeva za prijateljstvom, teško je pratiti tko je prihvatio vaš zahtjev, a tko odbio, odnosno ignorirao.

Da bi provjerili tko je odbio, odnosno ignorira vaš zahtjev napravite sljedeće:

Logirajte se na svoj Facebook korisnički račun, kliknite na ikonicu s dvije osobe (ikona koja javlja kada vam je netko poslao zahtjev za prijateljstvom), zatim odaberite Find Friends (pronađi prijatelje). U novom prozoru otvorit će vam se popis osoba koje su vam poslale zahtjev za prijateljstvo. Kliknite na View Sent Requests (Pogledaj poslane zahtjeve) kako bi dobili popis svih osoba kojima ste poslali zahtjev za prijateljstvom, a oni to nisu prihvatili.

Pogledajte video kako saznati tko nije prihvatio vaš zahtjev za prijateljstvom