Kako sakriti objave od nekih prijatelja na Facebooku

Kako sakriti objave od nekih prijatelja na Facebooku


Želite sakriti objave od pojedinih Facebook prijatelja, a ne znate kako to napraviti? Pročitajte kako jednostavno s jednim klikom sakriti objave od osoba koje ne želite pratiti.

Mnogi korisnici društvenih mreža često znaju pretjerivati u objavljivanju raznoraznih statusa, fotografija i videa koje pronalaze na internetu te tako nam pretrpati vremensku crtu sa objavama koje nam nipočemu nisu zanimljive, a zbog njih često propustimo neki događaj koji smo možda očekivali.

Druga ekstremni primjer su osobe koje često objavljuju uvredljive postove koji se odnose prema svima koji ne dijele njihovo mišljenje.

S obzirom da svi imamo barem jednu osobu na popisu prijatelja koja prakticira nešto od gore navedenog, najjednostavnije rješenje je skrivanje takvih objava.

Naime, Facebook omogućuju potpuno blokiranje, odnosno skrivanje objava odabranih prijatelja. Osoba koju smo blokirali i dalje se nalazi na popisu prijatelja, odnosno ništa se ne mijenja osim činjenice da više ne vidite njezine postove.

Treba napomenuti da će se blokiranoj osobi vaše objave i dalje normalno prikazivati, odnosno ona ne zna da je blokirana sa vaše strane.

Da bi sakrili objave od prijatelja logirajte se na svoj Facebooku račun i na vremenskoj crti pronađite jednu objavu osobe od koje želite ignorirati objave.

Na objavi kliknite na strelicu koja se nalazi u gornjem desnom kutu i odaberite opciju Prestani pratiti (ime osobe), onosno Unfollow (ime osobe) ako imate podešeni engleski jezik.

Ova opcija blokira sve objave odabrane osobe na vašoj vremenskoj crti, no i dalje ostajete prijatelji.