Kako izbrisati poslanu poruku na Viberu

Kako izbrisati poslanu poruku na Viberu


Znate li da je na Viberu moguće izbrisati poruku iako je već poslana? Ovo je postupak pomoću kojeg možete izbrisati poruku čak i s uređaja osobe kojoj je poslana.

Viber je nedavno predstavio mogućnost slanja ‘nestajućih’ poruka. Radi se o vrlo zanimljivoj funkciji koja omogućuje pošiljatelju da vremenski ograniči prikazivanje fotografije ili videa na 1, 3, 7 ili 10 sekundi.

>> Nova nadogradnja Vibera omogućuje slanje ‘nestajućih’ poruka

Nakon što primatelj pogleda poruku kreće odbrojavanje i ovisno o postavljenom vremenu ona se automatski briše s uređaja primatelja i pošiljatelja.

No već je ranije uvedena još zanimljivija opcija brisanja poruka koje su greškom poslane. Naime, korisnici Vibera vrlo često razmjenjuju stickere, odnosno naljepnice i vrlo se često dogodi da prilikom njihovog pregledavanja slučajno pošaljemo pogrešnu.

To može biti vrlo neugodno, posebice ukoliko poznaniku ili kolegi slučajno pošaljemo neku potpuno neprimjerenu naljepnicu.

Kako bi barem donekle umanjio ovu neugodnost, Viber je uveo mogućnost brisanja već poslanih poruka. Da bi izbrisali već poslanu poruku dovoljno ju je označiti prstom i pričekati nekoliko trenutaka da se pojave opcije.

Odaberite Delete (Izbriši), a aplikacija će vas tada upitati želite li izbrisati poruku samo sa svog uređaja ili s oba. Delete for myself ili Delete for everyone. Odaberite Delete for everyone kako bi se izbrisala i s vašeg i s primateljevog uređaja.

Nakon što ste poruku uspješno obrisali na njenom mjestu će ostat mala ikonica s natpisom Message (Poruka) no njen sadržaj više nije vidljiv.