Kako instalirati Messenger na laptopu

Kako instalirati Messenger na laptopu


Znate li da možete koristiti Facebook Messenger na PC-u ili laptopu? Pročitajte kako se možete dopisivati s prijateljima putem Messengera na laptopu ili PC-u.

Messenger je popularna aplikacija za dopisivanje s Facebook prijateljima dostupna za Apple iOS, Android i Windows 10 Mobile platforme.

Facebook je prije nekoliko godina odlučio izdvojiti slanje privatnih poruka iz nativne aplikaciju novu koju je nazvao Messenger.

Nije prošlo puno vremena i aplikacija je postala jedna od najpopularnijih na pametnim telefonima. Osim tekstualnih poruka, aplikacija omogućuje video i glasovne pozive, slanje fotografija, animiranih gif-ova, grupne razgovore…

S obzirom na veliku popularnost i brojne mogućnosti ponekad je teško napisati veliku količinu teksta na zaslonu mobilnog uređaja ili tableta. Upravo zbog toga Facebook je omogućio korištenje Messengera na PC-u.

Veliki plus ovog servisa je da radi na svim platformama (Windows, Linux, Mac OS), a pokreće se i koristi direktno iz preglednika.

Da bi započeli kositi Messenger na PC-u ili laptopu posjetite ovaj link i prijavite se sa svojim Facebook pristupnim podacima.

Nakon što se ulogirate u stranicu dobit ćete sučelje identično onome s mobilnih uređaja. Spremni ste za korištenje Messengera. Ukoliko pristupate servisu sa računala na poslu ili onoga koji nije u vašem vlasništvu nikako se ne zaboravite odlogirati nakon završetka korištenja Messengera.