Kako blokirati zahtjeve za igrice na Facebooku

Kako blokirati zahtjeve za igrice na Facebooku


Prijatelji vam dosađuju sa zahtjevima za igranje igrica na Facebooku? Uz pomoć ovog trika možete blokirati sve zahtjeve za igrice s kojima vas bombardiraju.

Jedna od napornijih stvari kod korištenja Facebooka su notifikacije od prijatelja koji igraju igre na ovoj društvenoj mreži. Srećom, za ovaj problem postoji vrlo jednostavno rješenje, a u nastavku pročitajte kako blokirati sve dosadne zahtjeve i notifikacije koje svakodnevno primate.

Prijavite se na Facebook sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. U gornjem desnom kutu pritisnite na strelicu (isto kao kada se odjavljujete) i odaberite Settings (Postavke). U meniju s lijeve strane odaberite Blocking (Blokirano), zatim u polju Block apps (Blokirane aplikacije) upišite naziv aplikacije za koju želite blokirati zahtjeve i notifikacije.

Nakon što je aplikacija blokirana pojavit će se na popisu ispod navedenog polja. Ukoliko ste slučajno blokirali pogrešnu aplikaciju te ju želite odblokirati pritisnite Unblock (Odblokiraj) nakon čega će nestati s popisa.