Fora SMS poruke za rođendan

Fora SMS poruke za rođendan


Želite poslati fora SMS poruku dragoj osobi koja slavi rođendan? Pošaljite jednu od ovi SMS poruka i garantiramo da će osoba kojoj čestitate biti oduševljena.

Rođendan je najvažniji dan u godini svake osobe. To je dan kada slavljenik zaslužuje biti u centru pažnje te prima čestitke od poznanika i dragih ljudi.

Izdvojite se iz mase čestitara jednom od originalnih poruka koje smo pronašli za vas.

Za rođendan sam ti htjela poslati nešto lijepo i nježno, erotično, pametno i veselo, ali sebe ne mogu poslati SMS-om.

Život neka ti bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!

Opet ti je rođendan? Ne želim te kritizirati, ali zar ne misliš da ti je to već prešlo u naviku?

Evo što ti želim za rođendan. Čestitku sam smislio sam, kakav napredak! Za rođendan ti želim da se sutra probudiš bez mamurluka.

Nikad ne odustaj! To bi ti bio dobar savjet i bez ovog drugog, ali ti i drugi preporučujem. Prvo zbog sebe ne odustaj od stvari koje su tebi važne, a ako ti bude teško onda zbog onih koji samo u životu jedva čekaju da ti odustaneš kako bi u svojim očima postali bolji. Pobijedi sve prepreke i hodaj hrabro naprijed.

Želim ti hladnog piva, vrućih žena i toplih dana, a i sebi to isto želim.

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš. Sretan rođendan.

Vino, pivo, šljiva, loza… – to je moja dijagnoza. Sretan rođendan!

Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imaš kod Kineza. Sretan rođendan.

Samo djelić onoga što ti želim bit će dovoljno da budeš sretan život cijeli. Sretan rođendan.

Vaš horoskop za rođendan: POSAO: Zvijezde vam se smiješe. OBITELJ: Zvijezde vam se smiješe. LJUBAV: Zvijezde vam se smiješe. SEX: Zvijezde umiru od smijeha.

Želim ti dvanaest mjeseci zdravlja, 53 tjedna uživanja i sreće, 365 dana bez nerviranja, 8760 sati ljubavi, 525600 minuta lijepih trenutaka i 31539000 sekundi seksa.

Želim ti sretan 18-sti rođendan sa pjesmom HEJ MAMA MAMA JURE ME MLADIĆI (za mušku osobu)

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći… Sretan rođendan.

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe.

Budi mi, prijatelju, zdrav i veseo, miran, brižan i jedinstven, neozbiljan, smiješan i zabavan kakav si oduvijek bio i kakvog te svi volimo. Prijatelji do kraja života!

Želim ti mnogo radosti i zabave, uživanja i bučnoga veselja, da se zgodne žene uvijek tobom bave i da imaš više ovakvih prijatelja kao što sam ja.

Nemoj biti tužan što stariš…čuvaj tu tugu za iduću godinu kada budeš još stariji!

Polako s tim starenjem, hej…nekada smo zvali lažne vatrogasce da ti iskaču iz torte, a uskoro ćemo morati angažirati prave da ugase požar od tolikih svjećica!

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svijetu! Sretan rođendan.

Zaboravi muku, tugu i sve boli. Na današnji dan samo voli. Ne daj nikome da želje ti kvari… Sretan rođendan i neka ti se ispune sve lijepe stvari.

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da sretan ti bude! Sretan rođendan.