Pozivni broj za Turks i Caicos Otoke

Pozivni broj za Turks i Caicos Otoke


Trebate nazvati osobu na Turks i Caicos Otoke, a ne znate koji je pozivni broj za tu zemlju? U nastavku ćemo objasniti koji broj unijeti i što treba napraviti da bi se ostvario poziv prema Turks i Caicos Otocima.

Da bi uspostavili poziv s osobom koja se nalazi u drugoj zemlji potrebno je prije biranja broja unijeti pozivni broj te države.

Svaka država ima jedinstveni pozivni broj. Unosom pozivnog broja prije biranja telefonskog broja osobe sugeriramo operateru prema kojoj državi je usmjeren poziv. Npr. može se dogoditi da se identičan telefonski broj koristi u više zemlja istovremeno, a upravo je pozivni broj taj pomoću kojeg se identificira u kojoj se državi broj nalazi i koristi.

Pozivni broj za Turks i Caicos Otoke je + 1649

Oznaku + možete dobiti duljim pritiskom na tipku 0 na tipkovnici mobilnog uređaja. Nakon pozivnog broja unesite telefonski broj osobe koju želite kontaktirati. S obzirom da su internacionalni pozivi vrlo skupi operateri često blokiraju takve pozive kako bi zaštitili korisnike od nepredviđenih troškova.

Stoga, ukoliko ne uspijevate uspostaviti poziv prema drugoj državi kontaktirajte svog operatera i raspitajte se je li vam omogućena ta opcija te koliki su troškovi zvanja.